Så åbner vi dørene til vores nye El-Salg butik

NOVEMBER 2017 – Inventar og det nye og omfattende El-Salg sortiment indenfor store og små el-artikler er på plads

Det er derfor en stor fornøjelse at kunne invitere indenfor i vores nye butik, hvor vi ser frem til at betjene dig, og hvor vi kan tilbyde stort set alt inden for hårde hvidevarer, belysning (inde og ude) samt el-apparater til både køkkenet og personlig pleje.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet – også efter købet.

Vi står altid klar med råd og vejledning, så er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge er du velkommen til at ringe eller maile til os – eller komme ind i butikken, så hjælper vi dig videre i processen, så du får præcis det produkt, der passer til dit ønske og dine behov

Vores store udvalg af produkter og serviceydelser tilpasses løbende.
Lad os høre din mening, når du besøger butikken.

 

Velkommen til El-Salg…

 

 

Om El-Salg

El-Salg er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for
hårde hvidevarer, små el-apparater og belysning.

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968,
og i dag omfatter mere end 140 butikker – ofte ude i lokalområderne.

 

Omlægning af butiksgulvet

SEPTEMBER 2017 – Forud for montering af det nye inventar i butikken lægger tømrerne gulvet om med lim for at sikre at det ligger helt fast.

Vi håber på vore kunders forståelse for at indgang til butikken i denne og i starten af næste uge går gennem værkstedsdøren på bagsiden af butikken.

Inventar ankommer med skibet i slutningen af september, hvorefter vi i midten af oktober skulle kunne præsentere vore kaffemaskiner, elkedler, mikroovne og andre småprodukter på en ny og spændende måde.

Hele firmaet på fiber-kursus tirsdag den 5. sep. 2017

SEPTEMBER 2017 – Vi håber på vore kunders forståelse, når vi tirsdag den 5. september 2017 river en dag ud af kalenderen og hele firmaet tager på fiber-kursus.

Der pågår for tiden en rivende udvikling på datakommunikationsfronten – og det er derfor ikke altid lige let at bevare overblikket og holde sig opdateret.

Solar Kommunikation afholder seminar i Sisimiut, hvor de fremviser nyheder om standarder, tendenser og lovgivning – og tilbyder et overskueligt indblik i, hvordan de ser den nærmeste fremtid.

Et kig i krystalkuglen, om fremtidens kommunikation med bl.a.:
– Kobberinstallationer PDS.
– Fiber installationer – fiberkabling er det fremtiden?
– Standarder samt føringsveje til netværk.
– Wi-Fi vs. kabling – øgede krav til hastighed…

 

Idet hele firmaet er afsted, er butikken lukket hele dagen, men telefonen er naturligvis åben, så vi kan rykke ud ved evt. nødstilfælde.

Invitation til reception

AUGUST 2017 – I anledning af min 50 års fødselsdag har jeg fornøjelsen af at kunne invitere til reception mandag den 28. august 2017 kl. 15.00 – 18.00.

Vi sætter byfestteltet op på parkeringspladsen foran butikken, hvor Hotel Sisimiut og Sømandshjemmet kommer og serverer lidt godt til gane og mave.

Det skulle glæde mig at se venner, familie, bekendte og forretningsforbindelser til en hyggelig eftermiddag.
Vel mødt.

Bordventilatorer til hedebølgen

JULI 2017 – Trods Royal Arctic Lines kvaler denne sommer lykkedes det at få leveret vore bordventilatorer lige netop den dag hedebølgen satte ind.

Slut med at få forstyrret den nødvendige søvn – hvad enten der er i soveværelset om natten eller på kontoret om dagen.

Kom og se vort sortiment i drejelige og lydsvage bordventilatorer til anvendelse i f.eks. klinikker, i kontorlokaler og i forretninger, hvor de køler behageligt.

DEAL & THERMEX assorterede modeller i størrelserne 9″ og 12″

 

Unison Strings Festival i Sisimiut

JUNI 2017 – Kaataq El ApS støtter “Unison Strings Festival”, der er et stævne for strygerelever fra hhv. Island, Danmark, Færøerne og Grønland.

Projektet skulle, efter tidligere at have været afholdt i Sisimiut i 2015 og 2016, i år have fundet sted i Uummannaq, men er grundet de triste begivenheder i Nuugaatsiaq i sidste øjeblik flyttet til Sisimiut igen.

Unison Strings Festival vil samle unge nordiske strygerelever til 9 dage med sjove og lærerige musikalske oplevelser.
Der er sat fokus på at inddrage de mindre byer i Norden, så musikkulturen også styrkes
uden for storbyerne.

Hensigten med projektet er dels at styrke netværket mellem de forskellige deltagerlande, så der bliver basis for et endnu bredere samarbejde i fremtiden, samt at give børn og unge muligheden for at spille musik sammen og lære af hinanden – både kulturelt, sprogligt og musikalsk.

Stævnet resulterer i koncerter forskellige steder i Sisimiut, og der afsluttes med en stor koncert, hvor der vil blive spillet klassisk strygermusik af både elever og lærere. Eleverne vil her kunne vise byernes beboere, hvad de har arbejdet med i løbet af stævnet.

Kaataq El ApS deltager i Tekniqs årsdag 2017

MAJ 2017 – Årsdagen gav en forsmag på fremtiden med oplæg af bl.a. beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Der er på alle måder lagt op til fremsynet nytænkning, når TEKNIQ for første gang indbyder til årsdag uden generalforsamling.

Sådan lød velkomstsalutten fra formand Henrik Fugmann, da TEKNIQ den 18. maj havde inviteret til årsdag i ”Hangaren” ved Københavns Lufthavn.

Her blev de næsten 300 fremmødte installatører og gæster budt indenfor til en forsmag på den virkelighed, der venter branchen de kommende år – med udgangspunkt i den nye rapport, Installation 4.0.

– Det vil være de kvikke, der vinder. Og netop derfor vil vi vinde i installationsbranchen. Vi er vant til en verden, der ikke er statisk. Vi er vant til udvikling. Teknologiske nyskabelser er en del af vores DNA. Og vi er klar til spændende inspiration, så vi i 2025 har en installationsbranche 4.0, hvor vi er endnu større og mere betydningsfuld som branche, end vi er nu, sagde Henrik Fugmann.

Læs evt. nærmere på:

twitter.com/Tekniqdk

facebook.com/tekniqdk

 

Butikken er åben igen!

JANUAR 2017 – Så er vi ved at være på plads igen.

Nye hvidevarer er hjemtaget og båret ind.

Det nye flotte gulv er lagt, og selvom tømrer og maler arbejder på de sidste detaljer, står vi klar, og glæder os til at byde dig velkommen i det store og lyse lokale.

Kom ind og søg inspiration i udstillingen og få et godt tilbud på en ny vaskemaskine, køleskab eller kaffemaskine med hjem.

 

Et godt tilbud på LED pære til julestjernen

DECEMBER 2016 – Vi ønsker vore kunder glædelig 1. advent på søndag med et godt tilbud på pæren til julestjernen

10 stk assorterede PHILIPS LED pære i bedste kvalitet til samlet pris kr. 500,00.

Mange forskellige slags f.eks. 1,7W E14 til julestjernen eller køleskabet

philips-e14-17w

Genopbygningen efter branden tager nu form

NOVEMBER 2016 – Så tager genopbygningen efter branden den 28/7 form.

Tømrer har udført kvikt og flot arbejde med udskiftning af tagkonstruktionen med nye spær og tagplader.
Skadede vægge er istandsatte og indvendige skillevægge udført.

Maler har opstartet arbejdet med spartling og ophængning af glasvæv.

Fyrrum er renoveret og rørlægger er i gang med fremføring af rør samt ophængning af radiatorer.
Der forventes varme på anlægget i denne uge.

For at få et større butiksareal ændres ruminddelingen, og vi glæder os til, at kunne præsentere et endnu mere omfangsrigt sortiment, når butikken står færdig.
Genåbning er planlagt til starten af januar 2017.

 

20161027_104532
Oktober 2016 – Udskiftning af spær og tagplader over butikken pågår