Nyheder

Ny energimærkning

JULI 2021 - Pr. marts 2021 vil energimærkeskalaen på hårde hvidevarer gå fra A til G. EU har lanceret et nyt energimærke der stiller strengere krav til ydeevne, Eco-design og testmetoder. Det betyder at en vare der tidligere havde en energimærkning A+++  kan blive B eller endda D, uden at det samlede energiforbrug har ændret sig. I overgangen fra det gamle til det nye energimærke, vil du både kunne finde produkter med den nye energimærkning, og produkter med den gamle energimærkning. Grundet nye og strengere testmetoder på den nye energimærkning, kan den gamle og nye energimærkeordning ikke sammenlignes 1:1 De nye EU-regler bidrager til at reducere energiforbruget yderligere og beskytter derved miljøet, men samtidig bliver det også enklere at sammenligne varer. PT ændres energimærkningen for tørretumblere, ovne og emhætter ikke, og derfor vil den gamle skala A+++ til D fortsat være gældende for disse hvidevarekategorier.

Klik her for at Læse mere hos EU-projektet Label 2020

Lærlinge søges

MAJ 2021 - Hvis du går med en drøm om at blive elektriker, er der er god chance for at komme i gang med uddannelsen nu. Vi søger elektrikerlærlinge til start efter sommerferien. Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen, er du velkommen til komme ind i butikken for en snak og en rundvisning i virksomheden.

Åbningstider julen 2019

DECEMBER 2019 – Vi ønsker alle vore kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul og et godt og lykkebringende Nytår. Vore åbningstider i julen og året ud er:
Lørdag den 21/12 Søndag den 22/12 Mandag den 23/12 Tirsdag den 24/12 Onsdag den 25/12 Torsdag den 26/12 Fredag den 27/12 Lørdag den 28/12 Søndag den 29/12 Mandag den 30/12 Tirsdag den 31/12 Onsdag den 1/1 -20 10.00-17.00 10.00-17.00 10.00-19.00 Lukket Lukket Lukket 11.30-17.30 10.00-13.00 Lukket 11.30-17.30 Lukket Lukket

Farvel til Landcruiser og goddag til Outlander

DECEMBER 2019 - Efter en flyvende afslutning på 25 års upåklagelig tjeneste i al slags vejr og føre, har vi sagt farvel og tak til den gode gamle Toyota Landcruiser. Nu ser vi med stor forventning frem til nogle gode år i Mitsubishi Outlander. Tak til SAS i Sisimiut og Deres Auto i Nuuk for god service og hurtig levering.

Bordventilatorer i heden

JUNI 2019 - Vi markere det flotte sommervejr med et godt tilbud på en 23 cm drejelig og lydsvag bordventilator i den sædvanlige gode Thermex kvalitet til kr. 299,00 Slut med at få forstyrret den nødvendige søvn - hvad enten der er i soveværelset om natten eller på kontoret om dagen. Kom og se vort sortiment i drejelige og lydsvage bordventilatorer til anvendelse i f.eks. klinikker, i kontorlokaler og i forretninger, hvor de køler behageligt. Se flere bordventilatorer her

Kaataq El ApS indfører 4 års garanti på udvalgte produkter

MAJ 2019 - Det er med stor fornøjelse, at vi kan introducerer 4 års garanti på udvalgte produkter i vores butik samt på kae.gl. Dette er med til at tilsikre din sikkerhed ved et køb hos os. Desuden er vi stolte over på den måde, at kunne vise, at vi står inde for de produkter, vi sælger, og vi vil gerne sikre dig en god oplevelse både før, under og efter din handel med os. Når du har købt en vare med 4 års garanti, så får du dit garantibevis ved at udfylde en formular i butikken. Vi glæder os til at fortælle mere om det næste gang du kommer på besøg i butikken.

Så åbner vi dørene til vores nye El-Salg butik

NOVEMBER 2017 - Inventar og det nye og omfattende El-Salg sortiment indenfor store og små el-artikler er på plads Det er derfor en stor fornøjelse at kunne invitere indenfor i vores nye butik, hvor vi ser frem til at betjene dig, og hvor vi kan tilbyde stort set alt inden for hårde hvidevarer, belysning (inde og ude) samt el-apparater til både køkkenet og personlig pleje. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - også efter købet. Vi står altid klar med råd og vejledning, så er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge er du velkommen til at ringe eller maile til os - eller komme ind i butikken, så hjælper vi dig videre i processen, så du får præcis det produkt, der passer til dit ønske og dine behov Vores store udvalg af produkter og serviceydelser tilpasses løbende. Lad os høre din mening, når du besøger butikken.   Velkommen til El-Salg...     Om El-Salg El-Salg er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, små el-apparater og belysning. Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968, og i dag omfatter mere end 140 butikker – ofte ude i lokalområderne.  

Omlægning af butiksgulvet

SEPTEMBER 2017 - Forud for montering af det nye inventar i butikken lægger tømrerne gulvet om med lim for at sikre at det ligger helt fast. Vi håber på vore kunders forståelse for at indgang til butikken i denne og i starten af næste uge går gennem værkstedsdøren på bagsiden af butikken. Inventar ankommer med skibet i slutningen af september, hvorefter vi i midten af oktober skulle kunne præsentere vore kaffemaskiner, elkedler, mikroovne og andre småprodukter på en ny og spændende måde.

Hele firmaet på fiber-kursus tirsdag den 5. sep. 2017

SEPTEMBER 2017 - Vi håber på vore kunders forståelse, når vi tirsdag den 5. september 2017 river en dag ud af kalenderen og hele firmaet tager på fiber-kursus. Der pågår for tiden en rivende udvikling på datakommunikationsfronten – og det er derfor ikke altid lige let at bevare overblikket og holde sig opdateret. Solar Kommunikation afholder seminar i Sisimiut, hvor de fremviser nyheder om standarder, tendenser og lovgivning – og tilbyder et overskueligt indblik i, hvordan de ser den nærmeste fremtid. Et kig i krystalkuglen, om fremtidens kommunikation med bl.a.: - Kobberinstallationer PDS. - Fiber installationer - fiberkabling er det fremtiden? - Standarder samt føringsveje til netværk. - Wi-Fi vs. kabling – øgede krav til hastighed…   Idet hele firmaet er afsted, er butikken lukket hele dagen, men telefonen er naturligvis åben, så vi kan rykke ud ved evt. nødstilfælde.

Invitation til reception

AUGUST 2017 - I anledning af min 50 års fødselsdag har jeg fornøjelsen af at kunne invitere til reception mandag den 28. august 2017 kl. 15.00 - 18.00. Vi sætter byfestteltet op på parkeringspladsen foran butikken, hvor Hotel Sisimiut og Sømandshjemmet kommer og serverer lidt godt til gane og mave. Det skulle glæde mig at se venner, familie, bekendte og forretningsforbindelser til en hyggelig eftermiddag. Vel mødt.

Unison Strings Festival i Sisimiut

JUNI 2017 - Kaataq El ApS støtter "Unison Strings Festival", der er et stævne for strygerelever fra hhv. Island, Danmark, Færøerne og Grønland. Projektet skulle, efter tidligere at have været afholdt i Sisimiut i 2015 og 2016, i år have fundet sted i Uummannaq, men er grundet de triste begivenheder i Nuugaatsiaq i sidste øjeblik flyttet til Sisimiut igen. Unison Strings Festival vil samle unge nordiske strygerelever til 9 dage med sjove og lærerige musikalske oplevelser. Der er sat fokus på at inddrage de mindre byer i Norden, så musikkulturen også styrkes uden for storbyerne. Hensigten med projektet er dels at styrke netværket mellem de forskellige deltagerlande, så der bliver basis for et endnu bredere samarbejde i fremtiden, samt at give børn og unge muligheden for at spille musik sammen og lære af hinanden - både kulturelt, sprogligt og musikalsk. Stævnet resulterer i koncerter forskellige steder i Sisimiut, og der afsluttes med en stor koncert, hvor der vil blive spillet klassisk strygermusik af både elever og lærere. Eleverne vil her kunne vise byernes beboere, hvad de har arbejdet med i løbet af stævnet.

Kaataq El ApS deltager i Tekniqs årsdag 2017

MAJ 2017 - Årsdagen gav en forsmag på fremtiden med oplæg af bl.a. beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og erhvervsminister Brian Mikkelsen. Der er på alle måder lagt op til fremsynet nytænkning, når TEKNIQ for første gang indbyder til årsdag uden generalforsamling. Sådan lød velkomstsalutten fra formand Henrik Fugmann, da TEKNIQ den 18. maj havde inviteret til årsdag i ”Hangaren” ved Københavns Lufthavn. Her blev de næsten 300 fremmødte installatører og gæster budt indenfor til en forsmag på den virkelighed, der venter branchen de kommende år – med udgangspunkt i den nye rapport, Installation 4.0. – Det vil være de kvikke, der vinder. Og netop derfor vil vi vinde i installationsbranchen. Vi er vant til en verden, der ikke er statisk. Vi er vant til udvikling. Teknologiske nyskabelser er en del af vores DNA. Og vi er klar til spændende inspiration, så vi i 2025 har en installationsbranche 4.0, hvor vi er endnu større og mere betydningsfuld som branche, end vi er nu, sagde Henrik Fugmann. Læs evt. nærmere på: twitter.com/Tekniqdk facebook.com/tekniqdk  

Butikken er åben igen!

JANUAR 2017 - Så er vi ved at være på plads igen. Nye hvidevarer er hjemtaget og båret ind. Det nye flotte gulv er lagt, og selvom tømrer og maler arbejder på de sidste detaljer, står vi klar, og glæder os til at byde dig velkommen i det store og lyse lokale. Kom ind og søg inspiration i udstillingen og få et godt tilbud på en ny vaskemaskine, køleskab eller kaffemaskine med hjem.  

Genopbygningen efter branden tager nu form

NOVEMBER 2016 - Så tager genopbygningen efter branden den 28/7 form. Tømrer har udført kvikt og flot arbejde med udskiftning af tagkonstruktionen med nye spær og tagplader. Skadede vægge er istandsatte og indvendige skillevægge udført. Maler har opstartet arbejdet med spartling og ophængning af glasvæv. Fyrrum er renoveret og rørlægger er i gang med fremføring af rør samt ophængning af radiatorer. Der forventes varme på anlægget i denne uge. For at få et større butiksareal ændres ruminddelingen, og vi glæder os til, at kunne præsentere et endnu mere omfangsrigt sortiment, når butikken står færdig. Genåbning er planlagt til starten af januar 2017.   20161027_104532 Oktober 2016 - Udskiftning af spær og tagplader over butikken pågår

Brandudsalg 18 – 20. august 2016

AUGUST 2016 - Vi er nu ved at skabe os overblik over situationen efter branden den 29/7 2016, hvor kontor udbrændte og butikken blev røg-, sod- og vandskadet. Forud for nedrivning og genopbygning tømmer vi butikken for vare gennem brandudsalg torsdag til lørdag med rabatter: Torsdag den 18/8 15-16 er der 50% på alt i butikken Fredag den 19/8 15-16 er der 60% på alt i butikken Lørdag den 20/8 11-12 er der 70% på alt i butikken Vare sælges som beset uden garanti eller reklamationsret og kan skadeskategoriseres mellem ”Uskadet med en let røglugt” til ”Noget varme- og røgpåvirkede”. Med venlig hilsen Kaataq El ApS  

Brand i Kaataq El ApS værksted og kontor

JULI 2016 - Torsdag morgen den 28/7 udbrød der brand i vore nye lokaler i heliporten. Brandårsagen er ikke kendt, men kontor og butik er beskadigede i en grad, så vi må holde vores nyåbnede El-salg hvidevarerbutik lukket i en periode fremover. Heldigvis er værksted og lager uskadte, og vi kan derfor nøjes med at holde helt lukket torsdag og fredag, og åbner igen for kunder mandag den 1. august 2016. Vi beklager den gene, det må medføre vore kunder, og håber på forståelse og tålmodighed i ugerne vi går ind i. Mvh Kaataq El ApS Stefan Hammer  

Renovering af gadebelysning Kaaliikassaap Aqq.

DECEMBER 2015 - I samarbejde med Nukissiorfiit renoveres gadebelysning på Kaaliikassaap Aqq. med udskiftning til nye og tidssvarende LED armaturer. Hvor de gamle lamper forbruger 90W er de nye lamper på 28W og leveres med indbygget natsænkning. Armaturerne spare på strømmen ved at dæmpe lyset om natten – i stedet for som de eksisterende, hvor hver anden lampe slukkes. Derved skånes miljøet, mens der spares på strømmen. Arbejdet afsluttes og idriftsættes januar  2016

Heliport overtaget

AUGUST 2015 - Vi har købt den gamle Heliport, og forventer efter en let restaurering, at kunne flytte ind med kontor, butik og værksted i vinteren 2016. Vores nuværende lokaler har været for små i flere år, og vi ser derfor frem til at kunne tage den nye store bygning i brug.

12 Ældreboliger, Nikkorsuit, Sisimiut – Under opførelse

OKTOBER 2015 – 12 Ældreboliger, Nikkorsuit, Sisimiut 12 ældreboliger – underetage plus 3 boligetager ialt ca. 1193 m2 Lys- og kraftinstallationer, fællesantenneanlæg, porttelefonanlæg tilsluttet Salto adgangskontrol tilsluttet central server, styring af ventilationsanlæg med røgventilering samt levering og installation af elevator. Bygherre: Qeqqata Kommunia

Aflevering 6 andelsboliger

QATTUNEQ - 6 ANDELSBOLIGER AKIA

2015 – 6 Andelsboliger, Akia 6 Andelsboliger med hver sit udhus Lys- og kraftinstallationer, fællesantenneanlæg, frostsikring vandstik- og hovedledninger, forsyningsledninger og kabelskab. Totalentreprenør: Qisuk Tømrervirksomhed Bygherre: Qattuneq Andelsboligforening