Kaataq El ApS deltager i Tekniqs årsdag 2017

MAJ 2017 – Årsdagen gav en forsmag på fremtiden med oplæg af bl.a. beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Der er på alle måder lagt op til fremsynet nytænkning, når TEKNIQ for første gang indbyder til årsdag uden generalforsamling.

Sådan lød velkomstsalutten fra formand Henrik Fugmann, da TEKNIQ den 18. maj havde inviteret til årsdag i ”Hangaren” ved Københavns Lufthavn.

Her blev de næsten 300 fremmødte installatører og gæster budt indenfor til en forsmag på den virkelighed, der venter branchen de kommende år – med udgangspunkt i den nye rapport, Installation 4.0.

– Det vil være de kvikke, der vinder. Og netop derfor vil vi vinde i installationsbranchen. Vi er vant til en verden, der ikke er statisk. Vi er vant til udvikling. Teknologiske nyskabelser er en del af vores DNA. Og vi er klar til spændende inspiration, så vi i 2025 har en installationsbranche 4.0, hvor vi er endnu større og mere betydningsfuld som branche, end vi er nu, sagde Henrik Fugmann.

Læs evt. nærmere på:

twitter.com/Tekniqdk

facebook.com/tekniqdk